Antena 3 CNN Show ”Nu sunt bine! Sunt oameni care spun că am murit și le face plăcere!” Motivul pentru care Arșinel a fost internat de urgență

”Nu sunt bine! Sunt oameni care spun că am murit și le face plăcere!” Motivul pentru care Arșinel a fost internat de urgență

Declarații șocante de pe patul de spital. ”Sunt unii care se bucură că am murit, a mărturisit cu amărăciune Alexandru Arșinel, care a fost internat de urgență din cauza unor probleme cardiace.

”Nu sunt bine! Sunt oameni care spun că am murit și le face plăcere!” Motivul pentru care Arșinel a fost internat de urgență
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    17 Noi 2021   •   11:20

La 82 de ani, Alexandru Arșinel va fi operat mâine pe cord deschis. 

”Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare”, a declarat Alexandru Arșinel. 

Marele actor a declarat că și COVID-ul de care a suferit în luna aprilie și-a lăsat amprente adânci asupra organismului său. 

”Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că A murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere”, a mai spus maestrul.

”Rămân optimist! Din cauza asta astăzi mă operez! Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia. Și de asta îi grăbesc puțin!”, a concluzionat Arșinel în exclusivitate la Antena 3. 

A ajuns la urgențe și cu două luni de zile în urmă

Și la începutul lunii septembrie Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, acuzând o stare de slăbiciune mare. Marele actor trecuse recent prin infecția cu SARS CoV-2 și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze după boală. 

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara, la acel moment, Alexandru Arșinel.

În luna mai a fost internat pentru COVID

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din București, unde fusese internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat cu COVID-19 la două luni după vaccin.

Reamintim că atât Alexandru Arșinel cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close