Antena 3 CNN Show Încă o artistă din România, infectată cu coronavirus. ”COVID-ul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil!”

Încă o artistă din România, infectată cu coronavirus. ”COVID-ul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil!”

Cântăreața Analia Selis a fost infectată cu noul virus. Artista spune că a avut câteva simptome specifice, motiv pentru care și-a făcut testul. Din fericire, a trecut cu bine peste boală iar acum se simte mult mai bine.

Încă o artistă din România, infectată cu coronavirus. ”COVID-ul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil!”
Sursa foto: Facebook / Analia Selis Tango
de Laura Dinu    |    30 Noi 2020   •   16:05

Azi, COVID free!

Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore în ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-ma la desenul copiilor mei cu “totul va fi bine”, făcut acum un secol.

Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru că iubirea se schimbă uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina în teribila caldura din vara în Tucuman (orașul meu).

Muzica, partenera mea cea mai fidela și necondiționată mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca să simt orice sentiment era musai sa simt.

Am avut război cu răbdarea mea și m-am folosit de elementele învățate în perioada de stare de urgentă ca să avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent.

Ca sa nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea sa ma urc pe pereți din cauza lipsei de CrossFit.. Dar, azi când am aflat ca sunt 100% COVID free i-am trimis un mesaj antrenorului meu, Mihai Ivan, să îl intreb dacă mă pot muta la sala mea minunata de CrossFit imediat!!

Am trăit senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza același COVID pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alții s-au chinuit ca să trăiască. Nota: Copiii mei sunt asimptomatici și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust.

Covidul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil.

Mi-am dat seama că mai am mult de învățat din izolare.. dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie ca să conștientizăm valorile adevărate din viața asta fantastică?

Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum două săptămani, am realizat ca soarele din iarna care vine imediat încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afară”, a scris Analia Selis în acest weekend pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: analia selis coronavirus
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close