Antena 3 CNN Show Cântăreața din România care a revenit pe scenă după 35 de ani. Spectatorii au aplaudat-o minute în șir

Cântăreața din România care a revenit pe scenă după 35 de ani. Spectatorii au aplaudat-o minute în șir

Au trecut 35 de ani de când o mare artistă a României nu a mai urcat pe scena Sălii Palatului. Publicul a aplaudat-o minute în șir, iar fanii i-au oferit flori.

Cântăreața din România care a revenit pe scenă după 35 de ani. Spectatorii au aplaudat-o minute în șir
Sursa foto: Facebook / Laura Stone
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2023   •   23:17

Diva muzicii rock, Dida Drăgan, în vârstă de 77 de ani, a fost convinsă să urce pe scenă de Adrian Enache. Pe aceeași scenă au mai cântat Theo Rose, Diana Enache și Daniel Iordăchioaie, regizorul concertului.

Iuliana Marciuc susține că Adrian Enache este cel care a avut ideea de a o aduce pe scenă pe celebra solistă.

Posted by Laura Stone on Tuesday, November 14, 2023

”În primul rând a fost ideea lui Adrian și am îmbrățișat-o din prima clipă. Ei au o relație specială. Dida Drăgan este un om special. Evident că îi unește credința pe amândoi și această provocare de a o aduce din nou pe scena Sălii Palatului după 35 de ani pe Dida Drăgan ne-a plăcut foarte mult. Am gândit cu minuțiozitate programul, apariția ei pe scenă și mă bucur foarte mult că publicul a confirmat încă o dată, că iubește artiștii de valoare, că-i apreciază și că îi respectă. Iar Dida, la peste 75 de ani, a cântat live foarte bine. A venit la repetiții cu o seriozitate și o puncualitate desăvârșite și a ieșit ceea ce s-a văzut, pentru că publicul simte emoția și autenticul”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Iuliana Marciuc a fost producătorul spectacolului de la Sala Palatului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dida Dragan Adrian Enache iuliana marciuc
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close