Cel mai celebru jurat X Factor, la un pas să rămână în scaun cu rotile. A fost operat de urgență. Fanii sunt îngroziți de ceea ce a pățit

de Laura Dinu    |    10 Aug 2020   •   16:15

Fanii îndrăgitului jurat „X Factor” și „America’s Got Talent”, Simon Cowell, sunt îngroziți. Acesta a căzut în timp ce testa bicicleta electrică proaspăt achiziționată și și-a rupt spatele în trei locuri.

6 ore a durat operația în care medicii au făcut tot posibilul să îi redea lui Simon Cowell sănătatea. 

Acesta a fost dus de urgență la spital după ce a căzut de pe noua sa bicicletă electrică, în curtea casei din Malibu.

Juratul, în vârstă de 60 de ani, a declarat, într-o postare pe o rețea socială, că ”ar fi trebuit să citească instrucțiunile înainte să se urce pe bicicletă”. 

Mi-am rupt spatele”

Câteva sfaturi bune ...

Dacă vă cumpărați vreodată o bicicletă electrică, citiți manualul înainte de a o proba pentru prima dată. Mi-am rupt spatele. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare. 

Și o mare mulțumire tuturor asistentelor și medicilor. Unele dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată. Rămâneți în siguranță! Simon”, este mesajul transmis de vedetă pe rețeaua socială. 

Potrivit medicilor, traumatismele au fost la doar 1 cm distanță de coloana vertebrală. „Ar fi putut să rămână pentru restul vieții într-un scaun cu rotile”, a transmis o sursă despre bărbatul de 60 de ani.

 

 

Sursă: BBC

x close