Antena 3 CNN Show Cine este iubita celebrului Jador și ce sume uriașe îi intră acestuia în conturi. Vedeta Antena1 care l-a fascinat pe regele Youtube-ului

Cine este iubita celebrului Jador și ce sume uriașe îi intră acestuia în conturi. Vedeta Antena1 care l-a fascinat pe regele Youtube-ului

Jador a ajuns celebru după ce a participat la reality show-ul "Puterea Dragostei", difuzat de Kanal D. La scurt timp după ce a părăsit competiția, acesta a cunsocut un succes fulminant datorită melodiilor lui, care au ajuns aproape toate pe locul 1 în trending Youtube.

Cine este iubita celebrului Jador și ce sume uriașe îi intră acestuia în conturi. Vedeta Antena1 care l-a fascinat pe regele Youtube-ului
Sursa foto: Instagram.com
08 Iul 2020   •   13:00

Jador cântă manele, dar ceva mai moderne și este în prezent unul dintre cei mai în vogă artiști din România, motiv pentru care și tariful lui pentru o cântare este destul de piperat: 4.000 de euro conform surselor din piața media. Se pare că înainte de pandemie, acestuia îi intrau pe lună în conturi până la 50.000 de euro lunar, doar pentru prestațiile sale muzicale.

Pe lângă acești bani, el mai încasează sume deloc de neglijat și din Youtube, acolo unde este foarte popular. Practic o colaborare cu el este similară cu o garanție a succesului, întrucât aproape toate clipurile sale au ajuns pe locul 1 în trending.

La 24 de ani, Jador se bucură de mare succes și în rândul fetelor. El a avut o relație cu una dintre concurentele "Puterea Dragostei", Ella, dar acum se bucură de burlăcie, deși se pare că a cam pus ochii pe una dintre vedetele Antena1, conform apropiaților lui.

Cine este iubita lui Jador

„Mai umblu așa cu câte o fată, dar nu am iubită. Sunt liber de contract. Mai umblu așa cu fete, că doar n-oi umbla cu băieți”, a povestit Jador în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat.

 Noua asistentă de la Acces Direct, Cosmina Adam, pare să-i fi atras atenția mai mult decât alte femei.

„Băi, dar cum arată fata asta pe Instagram? Că mor! Vorbește mult tare!”, a spus Jador despre Cosmina, zâmbind. Nici asistenta Acces Direct nu s-a lăsat mai prejos, afirmându-și simpatia pentru artist și recunoscând că îi cunoaște fiecare piesă.

Ce studii are Jador

Remus Ionuț Dumutrescu, pentru că așa în cheamă pe celebrul manelist, este absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale în prezent și masterand.

În urmă cu doi ani, acesta s-a lăudat prietenilor cu diploma de licenţă și le-a spus că are de gând să-şi continue studiile. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a postat Jador pe o rețea de socializare.

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, se prezintă Jador înainte să ajungă celebru.

×
Subiecte în articol: Jador iubita studii
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close