Antena 3 CNN Show Fosta iubită a lui Ciprian Nemeşiu: ”S-a sinucis pentru că avea trei spectacole şi toate s-au anulat”

Fosta iubită a lui Ciprian Nemeşiu: ”S-a sinucis pentru că avea trei spectacole şi toate s-au anulat”

Fosta iubită a lui Ciprian Nemeşiu, actorul care s-a sinucis la doar 39 de ani, a făcut o serie de mărturisiri şocante. Înainte de tragedie, celor doi actori li s-ar fi anulat trei spectacole, în care ar fi fost "disperaţi" să joace.

Fosta iubită a lui Ciprian Nemeşiu: ”S-a sinucis pentru că avea trei spectacole şi toate s-au anulat”
Sursa foto: Sursa foto: Facebook / Ciprian Nemeşiu / Alexa Lucia Istrate
de Maria Zărnescu    |    10 Mar 2021   •   13:24

Ciprian Nemeşiu, actor în trupa de improvizaţie Freeze s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia. Vestea a venit în cursul zilei de marţi şi a fost confirmată de surse din Poliţie.

Fosta iubită a bărbatului în vârstă de 39 de ani a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare. Actriţa Alexia Lucia Istrate a povestit că în ziua în care Ciprian au primit vestea că trei spectacole fuseseră anulate. Cei doi ar fi fost disperaţi să joace, în condiţiile în care sălile de spectacole au fost închise mult timp din cauza pandemiei.

"Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis", a declarat actriţa Alexia Lucia Istrate, pentru Click.ro.

Alexia Lucia Istrate şi Ciprian Nemeşiu urmau să joace împreună în piesă "Două cupluri de coşmar", o comedie romantică cu frânturi de realitate. "Hai, că de un an stăm acasă. Dacă v-a fost dor sau cine a înțeles ce a însemnat pentru noi, artiștii, pauza asta, înțelegeți și că fără susținerea voastră, noi nu vom mai exista (...) Pe 8 jucăm de fapt 3 spectacole la Teatrul Roșu", scria actriţa înainte de 8 martie, pe contul său de Facebook.

Odată ce Bucureştiul a depăşit rata de infectare de 3 la mie, a intrat în scenariu roşu, iar una dintre măsurile impuse de autorităţi este închiderea sălilor de spectacol. La acel moment, reprezentnaţii Teatrului Roşu au anunţat anularea reprezentaţiilor din perioada 8 - 21 martie.

"În lumina ultimelor știri, anulăm reprezentațiile din următoarele două săptămâni (8 – 21 Martie). Avem rugămintea, dacă se poate, ca biletele deja achiziționate să fie păstrate pentru evenimentele ce vor urma de-a lungul anului 2021", a comunicat Teatrul Roşu.

Mesaj emoţionant după sinuciderea lui Ciprian Nemeşiu

Ciprian Nemeşiu şi Alexia Lucia Istrate au format un cuplu timp de trei ani, alături de o fotografie cu cei doi în vremuri mai bune, în timpul unei vacanţe în Thassos.

"Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit... ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid... iartă-mă că n-am simțit că erai singur... Zâmbește Sus! ...", a scris Alexia pe contul său de Facebook, la aflarea veştii.

Te am iubit tare,3 ani jumate mi ai zambit..ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid...iarta ma ca n am simtit ca erai singur..zambeste Sus! ....

Publicată de Alexa Lucia Istrate pe Marţi, 9 martie 2021

Ciprian Nemeşiu a fost actor şi economist. În trecut a colaborat cu echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza, dar şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti. El este cel care a dezvoltat trupa de improvizaţie "Freeze" care a activat pe scenele bucureştene. În cursul zilei de 8 martie, bărbatul în vârstă de 39 de ani şi-a pus capăt zilelor.
 

×
Subiecte în articol: Ciprian Nemeșiu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close