Antena 3 CNN Actualitate Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis. Avea 39 de ani

Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis. Avea 39 de ani

La numai 39 de ani, Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație Freeze s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Sectorul 2 al Bucureștiului și a murit.

Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis. Avea 39 de ani
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2021   •   17:37

Ciprian Nemeșiu a ales să îşi pună capăt zilelor, luni, pe 8 martie. Actorul, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 din București. Informația a fost confirmată de surse din poliție, însă cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Colegii de trupă ai lui Ciprian sunt îndurerați

"Ai grijă de tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!", este mesajul de "adio" pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

"Te am iubit tare,3 ani jumate mi ai zambit..ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid...iarta-ma ca n am simtit ca erai singur..zambeste Sus! ....”, a scris, pe Facebook, fosta sa prietenă, actrița Alexa Lucia Istrate.

Cine este Ciprian Nemeșiu

Actor și economist, Ciprian Nemeșiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza. A avut colaborări cu mass-media și cu majoritatea teatrelor din București.

A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureștene. Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

×
Subiecte în articol: Ciprian Nemeșiu actor sinucidere
Parteneri
Horoscop 27 septembrie 2023. Berbecii vindecă răni din trecut
x close