Antena 3 CNN Show Afaceristul Dan Nicorescu, tâlhărit în propria casa, într-o zonă de lux din Capitală

Afaceristul Dan Nicorescu, tâlhărit în propria casa, într-o zonă de lux din Capitală

Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost tâlhărit în propria casa, într-o zonă de lux din Capitală, mai exact pe șoseaua Nordului, informează surse Antena3.

Afaceristul Dan Nicorescu, tâlhărit în propria casa, într-o zonă de lux din Capitală
de Andreea Cigolea    |    20 Oct 2020   •   15:23

”Astăzi în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și  bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept” este comunicatul poliției. 

Vilă de 4 milioane de euro

Afaceristul este în vârstă de 53 de ani și este din Târgoviște, iar în prezent este unul dintre cei mai controversați miliardari din România. Totodată mai este și fost funcționar la Banca Românească. Acum se ocupă în special de afaceri cu fier vechi. Cu toate că la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată. Vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului, în Capitală, este evaluată la circa 4 milioane de euro.

 

×
Subiecte în articol: Dan Nicorescu casa
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close