Antena 3 CNN Show Dana Budeanu, după ce a aflat din presă "că se mărită": "Nişte imbecili au făcut repede o ştire"

Dana Budeanu, după ce a aflat din presă "că se mărită": "Nişte imbecili au făcut repede o ştire"

Dana Budeanu a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, după ce o fotografie pe care a postat-o în urmă cu două zile a ajuns subiect de ştire în anumite publicaţii, care au anunţat că "se mărită".

Dana Budeanu, după ce a aflat din presă "că se mărită": "Nişte imbecili au făcut repede o ştire"
Sursa foto: Facebook | Dana Budeanu
de Georgiana Adam    |    28 Iul 2021   •   09:29

Dana Budeanu a postat în urmă cu două zile, pe pagina de Facebook, o fotografie în care arată un inel, având descrierea "I don t date I marry".

Nu este pentru prima dată când Dana Budeanu postează astfel de fotografii, în timp ce descrierea "I don t date I marry" a folosit-o în numeroase postări.

Astfel, anumite publicaţii din România au interpretat fotografia postată drept un indiciu că "se mărită" şi au publicat ştiri ce au devenit virale, ca de fiecare dată când e vorba despre Dana Budeanu.

Ea a explicat, într-o altă postare pe Facebook, că a aflat de la tatăl său, care a citit ştirea pe internet, că urmează să se mărite şi a ţinut să "desluşească misterul".

Mai mult, ea a arătat şi numeroase postări în care apare acelaşi citat, interpretat acum ca fiind anunţul unei noi căsătorii.

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a făcut pe Mihai Gâdea să exclame: Bravo!

"NISTE IMBECILI DE LA EVENIMENTUL ZILEI, CARE DORM LA MINE PE SOCIAL MEDIA, CA TOATA ROMANIA, AU FACUT REPEDE O STIRE (CA 99% DINTRE TOATE STIRILE FALSE DIN ROMANIA SI CA 99.9% DIN TOATA PRESA DIN ROMANIA CARE SCRIE EXCLUSIV NUMAI MINCIUNI BAZATE PE NIMIC) SI AU ANUNTAT (EU N AM DESCHIS, CA NU CITESC CRETINISME, DAR TATA A RAMAS UNDEVA IN ERA IN CARE EVZ ERA MISTO) CA EU M AM MARITAT SI MUUULTE ALTE IDIOTENII!

PS: I DON T DATE I MARRY ESTE UNA DINTRE VORBELE MELE ALEA CU CARE VORBITI TOTI! MARS!", a scris Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

NISTE IMBECILI DE LA EVENIMENTUL ZILEI, CARE DORM LA MINE PE SOCIAL MEDIA, CA TOATA ROMANIA, AU FACUT REPEDE O STIRE (CA...

Publicată de Dana Budeanu pe Luni, 26 iulie 2021

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close