Antena 3 CNN Show David și Victoria Beckham, pe ritmuri de muzică maramureșeană, într-un nou promo

David și Victoria Beckham, pe ritmuri de muzică maramureșeană, într-un nou promo

Muzica tradițională din Maramureș a devenit parte componentă din cel mai nou promo prezentat de Netflix. Pe acorduri mioritice și cu paharul de bere în mână, șoții Beckham dansează și se distrează de minune.

David și Victoria Beckham, pe ritmuri de muzică maramureșeană, într-un nou promo
Sursa foto: Facebook/ Charlie Ottley
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Oct 2023   •   21:28

Cel mai nou promo al Netflix îl arată pe celebrul fotbalist David Beckham cu berea în mâna și ținând ritmul după muzica unui taraf din Maramureș alături de soția sa, frumoasa Victoria Beckham.

Este vorba despre un promo al Netflix România, pentru seria-documentar "Flavours of România", realizată și prezentată Charles Ottley. Jurnalistul este atât de îndrăgostit de frumusețile și tradițiile românești încât s-a mutat în țara noastră și locuiește într-o casă tradițională, pe o coastă de munte, la Șirnea, județul Brașov. 

"Un promo grozav de la Netflix România - ironic, deoarece am băut odată câteva halbe cu David și i-am spus totul despre această țară și cât de frumoasă este, iar acum parcă ne-a făcut o vizită. Sper că într-o zi va veni și va explora personalul rural românesc", a postat pe pagina sa de Facebook Charlie Ottley. 

În documentarul original "Beckham" difuzat pe Netflix, din care este făcut acest montaj, soții Beckham dansează de fapt pe faimoasa melodie a lui Dolly Parton și Kenny Rogers - Islands in the Stream. Până la acest moment nu există nicio reacție a celor doi soți, astfel că rămâne de văzut dacă vor accepta sau nu invitația în România

×
Subiecte în articol: david beckham Maramureș Netflix
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close