Antena 3 Show Dezvăluiri făcute de mama copiilor lui Ion Țiriac: Sper că i-am adus oarecare fericire

Dezvăluiri făcute de mama copiilor lui Ion Țiriac: Sper că i-am adus oarecare fericire

23 Dec 2019   •   13:16
Dezvăluiri făcute de mama copiilor lui Ion Țiriac: Sper că i-am adus oarecare fericire

Jurnalista Sophie Ayad este femeia cu care Ion Țiriac a petrecut timp de nouă ani, în perioada 1992-2001. Cei doi au împreună doi copii, pe Ioana și pe Karim.

Sophie Ayad nu s-a căsătorit niciodată cu Ion Țiriac, dar cei doi au împreună doi copii. Mutată de la Monaco la Miami, Ayad a vorbit pentru Libertatea despre viața sa, despre copii, afaceri și despre Țiriac.

"Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire", a declarat Sophie Ayad.

foto: facebook Sophie Ayad

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close