Antena 3 CNN Show Escadrila Thunderbirds a ajuns la Constanţa. Se pregăteşte un show aviatic de excepţie

Escadrila Thunderbirds a ajuns la Constanţa. Se pregăteşte un show aviatic de excepţie

Escadrila Thunderbirds a ajuns la Constanţa. Se pregăteşte un show aviatic de excepţie
Sursa foto: Foto: ng.mil
07 Iun 2011   •   12:38

Constănţenii se pregătesc de un show aviatic de excepţie. Celebra escadrilă Thunderbirds a Forţelor Aeriene Americane a sosit pentru a doua oară în România. Flaviana Marcu ne dă mai multe detalii despre acest show aviatic. Bună dimineaţa Flaviana. Ce pot vedea constănţenii azi?

Avioanele de paradă F-16 au aterizat astăzi pe aeroportul Mihail Kogalniceanu. Prima zi va fi dedicată unui zbor de antrenament. Piloţii americani se vor întâlni apoi cu elevii de liceu din Constanta şi cu Ambasadorul Statelor Unite.

Echipa Thunderbirds a organizat mii de turnee in intreaga lume. 2011 este cel de-al 58-lea an de activitate. Escadrila a mai călcat pe pământ european în 2007 pentru prima oara dupa atentatele teroriste de la 11 septembrie. Printre ţările vizitate atunci s-a numărat şi România.

Miercuri va fi ziua cea mare. Alături de "Thunderbirds" vor face spectacol în aer Forţele Aeriene Române, Agenţia de Paraşutism, Aeroclubul Român şi Trupele de Marină Americane.

Dacă nu ajungeţi la Constanţa ca să vedeţi spectacolul, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Din fotoliul de acasă, veţi putea urmări, în direct, la Antena 3, cel mai spectaculos miting aviatic al anului.

 


×
Subiecte în articol: avioane
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close