Antena 3 CNN Show Eugenia Șerban trece printr-un calvar! Actrița, nevoită să ceară un ordin de protecție împotriva fiului său, Lorand

Eugenia Șerban trece printr-un calvar! Actrița, nevoită să ceară un ordin de protecție împotriva fiului său, Lorand

Eugenia Șerban trece prin momente grele, după ce fiul ei, Lorans, pe care l-a crescut singură după divorț, a devenit agresiv cu ea și i-ar fi vândut bijuterii și alte bunuri de valoare. Mai mult decât atât, actrița a ajuns să ceară în instanță ordin de protecție împotriva copilului său.

Eugenia Șerban trece printr-un calvar! Actrița, nevoită să ceară un ordin de protecție împotriva fiului său, Lorand
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2023   •   16:00

Eugenia Șerban nu are parte de liniște deloc. După ce ani de zile s-a luptat cu un diagnostic crunt, și anume cancerul, acum, actrița a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 30 de ani.

Artista s-a simțit obligată să ceară ajutorul organelor competente, după ce fiul ei a agresat-o și i-a vândut din casă mai multe bunuri de valoare și câteva bijuterii. 

În urmă cu un an, tânărul a fost cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri. Tot atunci, Eugenia Șerban ar fi apelat la ajutorul instanței, după ce Lorans ar fi devenit agresiv cu cea care i-a dat viață.

Ba mai mult decât atât, el ar fi vândut bijuterii și alte bunuri de valoare de-ale mamei sale. Astfel, judecătorii i-au interzis tânărului să se apropie de mama lui. Nu are voie să aibă niciun fel de contact cu cea care i-a dat viață, nici măcat telefonic, iar dacă încalcă ordinul de protecție emis pe o perioadă de 12 luni riscă să ajungă după gratii, notează Gândul.

Citește și: Rona Hartner, condusă pe ultimul drum! Regretata artista a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic

Înainte de acest incident, Eugenia Șerban spunea că ea și fiul ei au o relație apropiată și că se înțeleg extrem de bine. 

”Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape”,spunea actrița, în urmă cu doi ani.
 

×
Subiecte în articol: Eugenia Serban ordin de protecție
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close