Antena 3 CNN Show Florin Călinescu, război pe internet. „Lucrarea a plecat din România”. Ce a pățit vedeta de la PRO TV

Florin Călinescu, război pe internet. „Lucrarea a plecat din România”. Ce a pățit vedeta de la PRO TV

Pagina de Facebook a lui Florin Călinescu a fost spartă de hackeri și mulți dintre prietenii virtuali ai acestuia și-au dat seama că în spatele ultimelor postări nu se afla el.

Florin Călinescu, război pe internet. „Lucrarea a plecat din România”. Ce a pățit vedeta de la PRO TV
Sursa foto: Florin Călinescu/Facebook
23 Iun 2020   •   23:45

Unii dintre fani chiar au comentat pe această temă. Hackerii au preluat controlul paginii marelui actor. „Astea nu sunt postările lui Călinescu. Sigur e un cont fals”, a fost reacția uneia dintre fane.

Un internaut și-a dat seama că cel care postează nu este Florin Călinescu și că pagina acestuia a fost atacată de hackeri, motiv pentru care a postat următorul mesaj: „Ultimele live-uri ale maestrului au deranjat tare și l-au hackerit”.

Pagina de Facebook a lui Florin Călinescu a fost spartă de hackeri

Florin Călinescu a preluat controlul paginii sale de Facebook și a oferit explicații. „Nu vreau sa cred ca spargerea contului meu are vreo legatura cu ultimul mesaj postat aici. “Lucrarea” a fost foarte complexa si a plecat din Romania, a trecut prin Indonezia si s-a executat in China. Hechareala, hecareala dar toate lasa urme.

Multumesc FaceBook care s-a miscat foarte rapid. Si prietenilor IT si PR din tara. Iar pe dumneavoastra va rog sa fiti incredintati ca eu nu postez genul acela de materiale video pe care unii dintre dumneavoastra le-ati si accesat.

Daca masacrul contului meu are totusi vreo legatura cu postarea respectiva, voi analiza foarte serios participarea mea personala in ceea ce priveste viitorul Capitalei.

Partidul Verde se va implica pana la capat in schimbarea radicala a felului de face administratie publica locala si nationala. Detalii intr-un live. Duminica 28 iunie. Orele 13:00”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu hackeri Facebook
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close