Antena 3 CNN Show Fosta soție a lui Michael Jackson, mărturisiri șocante legate de copiii regretatului artist

Fosta soție a lui Michael Jackson, mărturisiri șocante legate de copiii regretatului artist

Fosta soție a lui Michael Jackson, mărturisiri șocante legate de copiii regretatului artist
18 Mar 2019   •   21:08

Fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a recunoscut că cei doi copii ai regelui muzicii pop au ca tată un donator anonim. Prince și Paris, copiii lui Debbie, au fost concepuți prin inseminare artificială. 

Debbie Rowe, care a fost căsătorită cu Michael Jackson între anii 1996-1999, a făcut aceste dezvăluiri în cadrul documentarului “Leaving Neverland”. 

Cei doi s-au cunoscut într-o clinică de dermatologie - cea în care artistul se trata pentru problema sa de vitiligo - după doar trei luni de la despărţirea de Lisa Marie Presley. Uniunea dintre ei nu a fost din dragoste, a fost o căsătorie din interes. Aşa cum a povestit însuşi Michael Jackson, îşi dorea foarte mult să aibă copii, iar Rowe s-a oferit să-i poarte urmaşii.

În pofida declaraţiilor sale de atunci, asistenta medicală a recunoscut ulterior că nu a avut niciodată relaţii sexuale cu Michael Jackson. Copiii ei, Prince şi Paris, s-au născut după ce ea a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială cu un donator anonim.

Fostul cuplu s-a despărţit în 1999. Rowe a primit 10 milioane de dolari şi i-a fost încredinţată custodia totală a celor doi copii ai lui Jackson. Totuşi un tribunal de apel i-a somat să se pună de acord şi să îngrijească ambii de cei doi copii.

“Sunt copiii lui, nu i-aş fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut, dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, explicase Rowe, conform Agerpres. 

×
Subiecte în articol: artist michael jackson
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close