Antena 3 CNN Show George Burcea, mărturisire dureroasă: ”Știu cum este să nu ai ce mânca sau să mănânci din gunoi”

George Burcea, mărturisire dureroasă: ”Știu cum este să nu ai ce mânca sau să mănânci din gunoi”

George Burcea le-a povestit fanilor despre copilăria sa. ”Începând de astăzi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi(...). Știu cum e să nu ai ce mânca (sau să mănânci din gunoi)”, a dezvăluit George Burcea.

George Burcea, mărturisire dureroasă: ”Știu cum este să nu ai ce mânca sau să mănânci din gunoi”
Sursa foto: instagram.com/george_burcea
31 Iul 2020   •   18:10

”Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

George Burcea a fost un copil sărac

Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales”, a scris George Burcea, vineri, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine. Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu ?❤️

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

Surpriză! Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Mare legătură cu o prezentatoare TV

Andreea Bălan a uitat de căsnicia nereuşită prin care a trecut cu George Burcea şi a fost surprinsă în timp ce se distra la mare de curând, cu noul ei iubit. Cei doi au fost fotografiaţi la Vama Veche, iar imaginile arată că ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cântăreaţa şi George Burcea s-au despărţit în urmă cu câteva luni, iar artista este cea care a depus actele de divorț și a cerut custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

×
Subiecte în articol: George Burcea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close