Antena 3 CNN Show Secretele Irinei Loghin, la 82 de ani: ”Repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi!”

Secretele Irinei Loghin, la 82 de ani: ”Repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi!”

Irina Loghin a împlinit la începutul acestui an 82 de ani. Vedeta de muzică populară a dezvăluit care sunt secretele ei pentru un stil de viață sănătos și pentru un ten de invidiat.

Secretele Irinei Loghin, la 82 de ani: ”Repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi!”
de Andreea Cigolea    |    16 Mar 2021   •   13:56

”Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r. te pălmuieşti) Să aveţi mâna foarte degajată.. Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade.

Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat Irina Loghin.

Irina Loghin: ”Nu mai mănânc carne de 35 de ani”

Artista a mărturisit și care este secretul unei siluete de invidiat: ”Nu mai mănânc carne de 35 de ani, foarte bune sunt legumele, inclusiv morcovii şi merele, am o dietă echilibrată. În plus, fac plimbări lungi, prin Parcul Herăstrău, aproape în fiecare zi, indiferent dacă plouă sau ninge”, spunea artista.

Un profesor rus a sfătuit-o să își cureţe organismul, așa că vedeta a ținut și post negru timp de11 zile.

”N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”, a mai spus artista.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin secret
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close