Antena 3 CNN Show Irina Rimes s-a vaccinat: ”Nu m-a plătit nimeni să o fac, dar nu mai pot fără concerte, vreau pe scenă!”

Irina Rimes s-a vaccinat: ”Nu m-a plătit nimeni să o fac, dar nu mai pot fără concerte, vreau pe scenă!”

Irina Rimes s-a vaccinat pentru a ajunge din nou la normalitatea de altădată. Artista a lăsat un mesaj emoționant pe contul său de socializare, unde a explicat gestul ei.

Irina Rimes s-a vaccinat: ”Nu m-a plătit nimeni să o fac, dar nu mai pot fără concerte, vreau pe scenă!”
de Andreea Cigolea    |    01 Mai 2021   •   14:08

Artista a vrut să întărească faptul că nu a plătit-o nimeni să se vaccineze și că a mers la imunizare cu sufletul deschis, pentru că își dorește să se întoarcă pe scenă, să cânte și să ne simțim cu toții din nou în siguranță.

”M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni să vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL.

Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu.

Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.

Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI ÎN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea “ de ce ai postat?”.
Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Paști.” Irina Rimes

×
Subiecte în articol: Irina Rimes vaccin
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close