Antena 3 CNN Show Lovitură dură pentru Mădălina Ghenea. Noul ei iubit, fotbalistul Zaniolo, a primit o veste uriaşă

Lovitură dură pentru Mădălina Ghenea. Noul ei iubit, fotbalistul Zaniolo, a primit o veste uriaşă

Lovitură dură pentru actriţa româncă Mădălina Ghenea, cu o zi înainte de Anul Nou. Noul ei iubit, fotbalistul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, a primit o veste uriaşă de la fosta lui iubită, Sara Scaperrotta.

Lovitură dură pentru Mădălina Ghenea. Noul ei iubit, fotbalistul Zaniolo, a primit o veste uriaşă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2020   •   21:59

La numai câteva zile după ce relaţia lor a fost oficializată prin intermediul unei sesiuni online cu fanii Mădălinei Ghenea, noul iubit al româncei, fotbalistul lui AS Roma a aflat o veste care i-ar putea distruge noua relaţie: fosta lui iubită este însărcinată.

În vârstă de 21 de ani, Nicolo Zaniolo a avut până nu de mult o relaţie cu Sara Scaperrotta, însă cei doi s-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni. În momentul în care a aflat că, după ce s-a despărţit de ea, Zaniolo ar fi început o relaţia cu Mădălina Ghenea, Sara a şters de pe reţelele de socializare toate pozele pe care le avea cu fotbalistul.

În această după-amiază, Zaniolo a aflat de la fosta lui iubită că va fi tată, tânăra fiind însărcinată.

"Câteodată, atunci când eram împreună şi locuiam împreună, visam să avem o familie, nu pot să neg asta, însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar atunci când mi-a spus că este însărcinată am fost foarte sincer cu ea şi i-am spus că nu mă simt pregătit pentru o asemenea responsabilitate, mai ales că nu mai suntem împreună, dar ea a decis să continue cu sarcina. O alegere pe care o respect şi pe care mi-o asum", a declarat Zaniolo pentru gazzetta.it.

Mădălina Ghenea a recunoscut relaţia cu Zaniolo

Actriţa româncă a recunoscut relaţia cu tânărul fotbalist în vârstă de 21 de ani în timpul unei sesiuni online în care a răspuns întrebărilor primite de la fani.

La un moment dat, Mădălina Ghenea (32 de ani) a primit o întrebare chiar de la Nicolo Zaniolo: "Pot să te sărut 25 de ore din 24?", iar răspunsul româncei a fost: "Tu ce crezi?".

Mădălina şi Nicolo au confirmat astfel relaţia începută în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Dacă tânărul fotbalist va deveni tată anul viitor, românca este deja mama unei fetiţe în vârstă de trei ani, pe care a conceput-o cu afaceristul Matei Stratan.

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea Nicolo Zaniolo
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close