Antena 3 CNN Show Lumea lui Mircea Diaconu: Dacă nu ai un trandafir la poartă, nu eşti liber!

Lumea lui Mircea Diaconu: Dacă nu ai un trandafir la poartă, nu eşti liber!

Lumea lui Mircea Diaconu: Dacă nu ai un trandafir la poartă, nu eşti liber!
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2011   •   23:27

Într-o ediţie specială a emisiunii Vorbe Grele, Victor Ciutacu ne invită să pătrundem în lumea actorului şi senatorului PNL, Mircea Diaconu, care a decis să renunţe la viaţa din Capitala şi s-a retras la Săftica.

Mircea Diaconu povesteşte cum a ajuns la Bucureşti, unde a fost nevoit îşi ducă traiul în diverse încăperi nelocuibile, până când a reuşit să îşi cumpere un apartament.

"Mă opream în faţa porţilor şi vedeam cum familiile scoteau masa afară"

Odată mutat la bloc, într-un apartament cu două camere, Mircea Diaconu îşi aminteşte că îşi dorea enorm să întemeieze o familie, dar nu putea să o facă întrun apartament mic.

Actorul povesteşte cum se plimba prin "minunatele străzi ale Bucureştiului, prin cartierele superbe ale Bucureştiului, cu case, cu grădini, cu oameni normali" şi vedea în imaginea acelor familii ceea ce dorea în viaţă.

După perioada petrecută la bloc, Mircea Diaconu s-a hotărât să îşi urmeze visul şi să se mute la casă, a vândut apartamentul şi, cu banii obţinuţi a cumpărat o casă care avea o curte mică. După mai mulţi ani, când numărul membrilor familiei a crescut, a sosit momentul pentru o curte mai mare.

După cumpărarea terenului de la Săftica, cu ajutorul unei echipe din satul natal al actorului, casa familiei Diaconu a fost ridicată în numai patru luni.


După construirea casei, a urmat amenajarea grădinii. Prin muncă, pasiune şi dăruire, familia Diaconu a transformat terenul viran, pe care l-a cumpărat în 1999, într-o oază verde.


×
Subiecte în articol: Mircea Diaconu gradina
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close