Antena 3 CNN Show Misterul mustății lui Ion Țiriac. Cum de s-a ales cu ea fostul jucător de tenis

Misterul mustății lui Ion Țiriac. Cum de s-a ales cu ea fostul jucător de tenis

Misterul mustății lui Ion Țiriac. Cum de s-a ales cu ea fostul jucător de tenis
10 Mai 2019   •   15:21

Fratele lui Ilie Năstase, Costică, prieten și fost coleg de turnee cu Ion Țiriac la începutul carierei sale, dezvăluie că miliardarul de azi și-a lăsat celebra mustață după ce a fost impresionat de look-ul identic al australianului John Newcombe, în fața căruia a pierdut în patru seturi la Roland Garros 1962.

„Am jucat în Cupa Davis cu RFG, la Hanovra, în 1962, după care am plecat împreună cu Țiriac la turneul de la Roland Garros. Am fost atunci primii români ajunși după război pe tabloul principal. Iar la acea competiție a venit și un mare tenismen australian John Newcombe, care avea o mustață mai deosebită, cu marginile lăsate mult în jos spre bărbie. Lui Țiriac i-a plăcut foarte mult și atunci a decis să-și lase o mustață identică”, a povestit Costică Năstase, potrivit Libertatea. 

Întrebat despre celebra sa mustață, omul de afaceri spune că nu mai știe cum a luat naștere. „Nu mi-am bărbierit-o niciodată. Nu-mi mai aduc aminte când și de ce mi-am lăsat-o. Poate m-oi fi născut cu ea, nu știu. Dacă apar în niște poze mai vechi fără mustață, înseamnă că sunt dinainte de a mi-o lăsa să crească. Acum, din păcate, e albă, nu mai e ca pe vremuri, când aveam și părul ca Jimmy Hendrix”. 
 

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close