Antena 3 CNN Show Nunta regala Surpriză la Londra: William şi Kate şi-au amânat luna de miere

Surpriză la Londra: William şi Kate şi-au amânat luna de miere

Surpriză la Londra: William şi Kate şi-au amânat luna de miere
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Mai 2011   •   15:49

Surpriză, la Londra. După nunta urmărită cu admiraţie de o lume întreagă, prinţul William şi soţia sa şi-au amânat luna de miere. Ei se mulţumesc cu un weekend romantic, într-un loc secret. Oficial, motivul amânării este dorinţa lui William de a se întoarce la activitatea sa de pilot. Dar presa britanică vorbeşte de riscuri de securitate pentru vacanţa tinerei perechi.

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au lăsat filmaţi ţinându-se de mână în ţinute lejere, la Palatul Buckingham, după prima lor noapte ca soţ şi soţie. Un elicopter i-a dus apoi spre o destinaţie secretă din Regat, unde nu se odihnesc mai mult de două zile. Aceasta, deşi consilierii prinţului William dădeau asigurări că luna de miere va urma îndată după căsătorie. Iar Catherine Middleton fusese văzută prin magazine, în căutare de costume de baie.

Daily Telegraph scrie că tânăra pereche reţinuse deja camere în Iordania, unde ducesa a trăit doi ani, în copilărie. Pe fondul revoltelor din lumea arabă, riscurile de securitate ar fi cele care-i reţin, deocamdată, acasă pe cei doi. Oricum, ei trebuie să-şi ia repede vacanţa, deoarece în iunie au primele angajamente oficiale.

Deocamdată, Casa Regală a dat publicităţii fotografiile oficiale ale nunţii. Deşi e obişnuit cu celebrităţile, fotograful Curţii nu are cuvinte pentru a-şi descrie sentimentele din timpul şedinţelor de poză.

"Uluitor, incredibil, au fost vreo două momente în care pur şi simplu m-am ciupit, ca să verific dacă era adevărat, dacă puteam într-adevăr să mă uit în jur şi să văd tot ce se întâmpla. A fost fantastic", a spus Hugo Burnand, fotograful Curţii.

Fotografiile vor avea, fără îndoială, mare succes, dată fiind audienţa ieşită din comun a nunţii regale. Potrivit unei firme de specialitate, evenimentul a stabilit un record absolut de vizionări în direct pe internet, cu 1,6 milioane de conexiuni -  mai multe decât ultimul Campionat Mondial de Fotbal.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close