Antena 3 CNN Show Osama bin Laden, descris ca o "maşină de sex" de una din soţiile sale

Osama bin Laden, descris ca o "maşină de sex" de una din soţiile sale

Osama bin Laden, descris ca o "maşină de sex" de una din soţiile sale
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
11 Iun 2011   •   16:45

Fostul lider terorist al reţelei al-Qaida, Osama bin Laden, era o "maşină de sex", care se închidea în dormitor cu soţia sa zile la rând, transmite Daily Mail, citând declaraţiile unei jurnaliste care a vorbit cu prima nevastă a acestuia, Najwa ben Laden.

Prima dintre soţiile lui bin Laden a povestit că perioada favorită din căsătoria ei cu liderul terorist era aceea când mergeau la culcare, referindu-se strict la momentul în care "el (bin Laden - n.r.) îi acorda toată atenţia".

Najwa a fost prima dintre cele şase soţii ale lui bin Laden şi s-a căsătorit cu el la vârsta de 17 ani. Ei au avut zece copii împreună, dar au divorţat înainte de atacurile din 11 septembrie.

"Omar (fiul ei) a declarat că atunci când era copil, Osama venea acasă din Afganistan şi o lua pe Najwa în dormitor, de unde nu mai ieşeau cu zilele", scrie sursa citată.

Pe 2 mai, Osama bin Laden, cel mai căutat terorist din toate timpurile, a fost omorât în Pakistan de trupele americane. Liderul al Qaida s-a opus capturării şi a murit într-un schimb de focuri.

Bin Laden se ascundea într-o clădire situată la 100 de kilometri de Islamabad, capitala Pakistanului, împreună cu alţi membri ai familiei, mulţi dintre ei ucişi sau capturaţi în timpul luptei.



×
Subiecte în articol: Osama Bin Laden sotie terorist
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close