Antena 3 Show Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astăzi emisiunea

Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astăzi emisiunea

de Laura Dinu    |    23 Iul 2020   •   19:00
Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astăzi emisiunea
Sursa foto: Facebook / Acces Direct

Cu doar o oră înainte de intrarea în emisie, doi dintre invitații care au fost prezenți în ultimele zile în platoul Acces Direct au fost confirmați pozitiv pentru coronavirus. Mirela Vaida a explicat situația.

Echipa Acces direct era pregătită deja pentru o astfel de situație și astfel s-a aplicat imediat protocolul. Locația a fost eliberată, aerisită și atât platourile, cât și redacția au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată, scrie Spy News. 

Toate persoanele cu care cei doi invitați au intrat în contact direct (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) au fost identificate și trimise în izolare. 

Din fericire, nici cei doi invitați confirmați pozitic, nici alți contacți din redacție nu au simptome grave sau o stare de sănătate depreciată.

Mirela Vaida a transmis si un mesaj pe o rețea socială: ”Ne auzim în această seară, la Observatorul orei 19, cu mai multe detalii! Doamne ajută să fim bine!”, a scris realizatoarea cu puțin timp în urmă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close