Antena 3 CNN Show Puţini ştiu acest lucru despre Mirabela Dauer. Ce a făcut artista recent: Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat...

Puţini ştiu acest lucru despre Mirabela Dauer. Ce a făcut artista recent: Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat...

Mulţi români o plac, îi ascultă muzica, dar puţini sunt cei care ştiu câte ceva despre trecutul Mirabelei Dauer sau despre faptul că îndrăgita cântăreaţă a luat decizia să-şi schimbe religia, la o vârstă destul de înaintată.

Puţini ştiu acest lucru despre Mirabela Dauer. Ce a făcut artista recent: Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat...
de Denisa Nedelcu    |    01 Iul 2020   •   13:47

Solista a mărturisit, la o emisiune televizată, ce a determinat-o să facă acest pas important în viaţă. Mai mult, ea a povestit că, în tinereţe voia să devină măicuţă, însă a fost sfătuită să se gândească bine înainte de a lua această decizie. În final, Mirabela Dauer a ales muzica, potrivit adevarul.ro.

În ce priveşte religia însă, cântăreaţa are origine evreiască, dar a trecut la ortodoxism. Se întâmpla în anul 1996, când a fost botezată în religia creştin ortodoxă. Atunci, Mirabela Dauer avea 49 de ani şi a luat decizia gândindu-se la ce va urma.

"Eu sunt evreică, după părinţii mei. Eu sunt la o vârstă, dar vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat. Aici, în România, eu nu mai am pe nimeni. Tu vezi aşa că prietenii mei m-ar pune într-un coşciug şi m-ar duce în Israel să mă îngroape? Eu acolo am sora, am nepoţi, am familie. N-are cine să mă ducă acolo. Cine mă îngroapă pe mine aici? Toţi prietenii mei sunt ortodocşi", a mărturisit Mirabela Dauer.

Dar, acest nu este singurul motiv. "Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii. De mică am fost înţeleaptă şi nu am făcut lucruri rele şi nu îmi făceam cruce, dar acum pot. Îmi doream să îmi fac semnul crucii. Familia mea care este în Israel este foarte înţeleaptă. Nici sora mea, nici nepoata mea, nimeni nu s-a supărat. M-am unit cu acelaşi Dumnezeu. M-am ortodoxit", susţine Dauer. 
 

×
Subiecte în articol: Mirabela Dauer religie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close