Antena 3 CNN Show Reportera Acces Direct depistată cu COVID-19 a avut un singur simptom! Atenție dacă simțiți acest lucru. Acum este internată în spital

Reportera Acces Direct depistată cu COVID-19 a avut un singur simptom! Atenție dacă simțiți acest lucru. Acum este internată în spital

Emisiunea de joi a Acces Direct a fost anulată pentru că doi dintre invitații permenenți, celebrii Vulpița și Viorel, au fost depistați cu COVID-19. Mirela Vaida a primit răspuns negativ la test, dar o reporteră, Doina Stina, a fost internată în spital după ce s-a constat că este infectată.

Reportera Acces Direct depistată cu COVID-19 a avut un singur simptom! Atenție dacă simțiți acest lucru. Acum este internată în spital
Sursa foto: Facebook / Acces Direct
24 Iul 2020   •   21:15

Mara Bănică a povestit că aceasta a avut un singur simptom și a atras atenția tuturor să fie atenți dacă simt acest lucru.

”În afară de pierderea mirosului și a gustului, nu are alt simptom. Colega noastră mi-a zis că toate pacientele de la spitalul unde se află au același tip de simptom. Să fie și telespectatorii atenți la acest lucru. Practic nu ai nimic, dar îți pierzi gustul și mirosul”, a dezvăluit Mara Bănică la Antena 1.

Cele două simptome care arată că ai mari șanse să ai COVID-19

Și Andreea Esca a susținut același lucru, că pierderea gustului și a mirosului au fost cele două semne care au panicat-o. Într-un final s-a dovedit că aceasta era într-adevăr bolnavă. Așadar, se pare că aceste simptome reprezintă unul dintre cele mai puternice semnale de infectare cu temutul virus.

În cursul zilei de joi, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor care au avut un contact direct. De asemenea, imediat a fost demarată o anchetă epidemiologică. Totul a fost dezinfectat, iar cei care au avut contact direct cu bolnavii au fost trimiși în izolare.

×
Subiecte în articol: simptom Acces Direct
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close