Antena 3 CNN Show Românul care s-a filmat alături de Jean Claude Van Damme pe manele rupe tăcerea. Ce consumase celebrul actor înainte de momentul de veselie

Românul care s-a filmat alături de Jean Claude Van Damme pe manele rupe tăcerea. Ce consumase celebrul actor înainte de momentul de veselie

Celebrul actor de la Hollywood Jean Claude Van Damme a fost filmat în România, într-o maşină, în timp ce ascultă manele. Cei care au imortalizat momentul au fost chiar tinerii alături de care se afla în maşină.

Românul care s-a filmat alături de Jean Claude Van Damme pe manele rupe tăcerea. Ce consumase celebrul actor înainte de momentul de veselie
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    22 Iul 2021   •   19:31

După ce clipul s-a viralizat rapid, internauții s-au întrebat dacă nu cumva Van Damme se afla sub influența băuturilor alcoolice sau chiar a unor substanțe interzise. Așa că unul dintre petrecăreții cu care se afla în mașină în acel moment a ținut să lămurească totul.

„Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni.

E cazat la omul la hotel de șase stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit.

Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic”, a mărturisit Gabor Ianku Strinfi, într-un live pe Facebook, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta a explicat că au petrecut seara de la 8 până a doua zi dimineața la10, dar Jean Claude Van Damme nu ar fi făcut abuz de alcool ori alte substanțe. Pur și simplu s-a simțit bine în compania lui și a altor persoane.

 

×
Subiecte în articol: Van Damme
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close