Antena 3 CNN Show Showbiz 17.500 de bilete gratuite pentru fani la funeraliile lui Michael Jackson

17.500 de bilete gratuite pentru fani la funeraliile lui Michael Jackson

17.500 de bilete gratuite pentru fani la funeraliile lui Michael Jackson
Sursa foto: Michael Jackson
04 Iul 2009   •   18:22

Organizatorii ceremoniei funerare pentru Michael Jackson, programată pentru marţi, 7 iulie, vor oferi nu mai puţin de 17.500 de bilete gratuite fanilor. Norocoşii vor fi traşi la sorţi în cadrul unei loterii online la care s-au înscris deja peste 500 de mii de persoane. Cei care nu vor merge la ceremonie, vor putea urmări evenimentul în direct la televiziune şi pe internet. Familia Jackson nu a spus dacă trupul neînsufletit al lui Michael va fi adus la ceremonie.

La ceremonia de comemorare de marţi de la Staples Center, nu va exista un pelerinaj funerar. Oficialii care se ocupă de organizarea evenimentului au declarat că este vorba DOAR de o ceremonie de comemorare. Orice fan împătimit al lui Michael Jackson poate participa la eveniment dacă va avea norcul de a fi tras la sorţi şi de a câştiga unul din cele 11 mii de bilete distribuite gratuit. Ca să participe la tombolă fanii trebuie să se înscrie pe STAPLESCENTER.COM şi să aştepte până duminică seara când se vor anunţa cei care au fost aleşi de un program special. Restul fanilor vor putea urmări ceremonia acasă, la televizor. Organizatorii au pus la dispoziţie un canal gratuit prin care se va transmite întreaga ceremonie.

Dilema privind locul înmormântării lui Michael Jackson nu a fost lămurită nici de data aceasta.

Presa americană speculează două variante în ceea ce priveşte înmormântarea. Una ar fi că înainte de ceremonia de la Staples Center, familia îl va înmormânta într-un cimitir din Los Angeles, în cadrul unei slujbe private. A doua variantă este că familia aşteaptă acordul autorităţilor pentru ca Michael să fie înmormântat la Neverland.

Moartea lui Michael este considerată de toţi colecţionarii ca momentul cel mai potrivit pentru vânzarea obiectelor care au aparţinut starului. Printre ele, şi mănuşa sclipitoare pe care a purtat-o Michael în timpul turneului Victory din 1984. Estimată iniţial la 80 de mii de dolari, s-au putea vinde acum cu câteva sute de mii. Licitaţia va fi organizată în luna octombrie.

Antena3

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close