Antena 3 CNN Show Showbiz 2007, un an plin de concerte spectaculoase pentru români (VIDEO)

2007, un an plin de concerte spectaculoase pentru români (VIDEO)

2007, un an plin de concerte spectaculoase pentru români <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Ian 2008   •   15:53

În 2007 România s-a transformat într-o scenă imensă, pe care rând pe rând au urcat Rolling Stones, Julio Iglesias, Beyonce şi George Michael. Pentru anul acesta se pregătesc deja Kylie Minogue, Lenny Kravitz şi Iron Maiden. Cel mai spectaculos concert din 2007 a fost cel oferit de Rolling Stones. În 2 ore, legendarii au recuperat 45 de ani de absenţă din România. O premieră pentru România, dar şi pentru scena internaţională a fost duetul Marilyn Manson-Alice Cooper, pe scena de la Bestival.

Bucuria fanilor a atins cote maxime, mii de rockeri cântînd alături de idolii lor. Clujul a fost pentru o seară capitala României şi asta pentru că acolo a ales să cânte Beyonce. Fani din toate colţurile ţării nu s-au lăsat intimidaţi de ploaia şi frigul de afară şi au mers în număr mare la concert. Timp de două ore, George Michael a arătat la Bucureşti ce înseamnă un show adevărat.

Stadionul Lia Manoliu a fost neîncăpător pentru cei 25 de mii de fani entuziasmaţi. Julio Iglesias s-a îndrăgostit de România după miniturneul susţinut în Sibiu, Timişoara, Braşov, Bucureşti şi Constanţa. Britanicii de la Muse au confirmat aşteptările la Bucureşti. Peste 13.000 de români au fost martorii unui show care a depăşit orice scenariu.

MICK JAGGER CĂTRE ROMÂNI: CÂNTAŢI CU MINE!

ROLLING STONES - SATISFACTION PE SCENA DIN BUCUREŞTI

BEYONCE ÎN ROMÂNIA

IMAGINI DIN CONCERTUL LUI HULIO IGLESIAS:

Antena.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close