Antena 3 CNN Show Showbiz 2008 - Anul Concertelor. Află cine va cânta pe scenele din România

2008 - Anul Concertelor. Află cine va cânta pe scenele din România

2008 - Anul Concertelor. Află cine va cânta pe scenele din România
26 Feb 2008   •   21:11
2008 se anunţă a fi un an cu adevărat fierbinte pentru iubitorii muzicii. Românii vor avea de unde alege: Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Iron Maiden sau FatBoy Slim sunt doar câteva dintre numele sonore care vor concerta în România. Chicane va deschide seria concertelor pe 1 martie, la Sala Polivalentă. DJ-ul vine pentru prima dată în România. Chicane a dat lovitura în topurile internaţionale cu piesele Saltwater şi Don't give up!

Fanii muzicii de club vor fi încântaţi să afle că, pe 8 martie, ATB se va întoarce în România.

După concertul susţinut de Revelion la Romexpo, cei de la Alphaville se întorc pentru a o oferi fanilor un concert adevarat. Interpreţii binecunoscutelor hituri Big in Japan şi Forever Young vor cânta la Arenele Romane, pe 12 aprilie.

Şi cei mai romantici dintre noi vor avea un concert pentru sufletul lor. Demis Roussos vine în România pe 3 mai, la Sala Palatului.

Nici litoralul nu este ignorat. La Mamaia va concerta Zucchero, pe 3 mai.

Uriah Heep se întorc şi ei în România, pe 16 mai, nu în Bucureşti, ci în Satu-Mare. Deşi se zvoneşte că şi cei de la Metallica ar putea să ne facă o vizită, ştim sigur că pe 25 iulie rockerii vor fi la Sofia.

Fanii lui Kylie Minogue trebuie să aibă puţină răbdare. Diva care a cucerit lumea va concerta pe 17 mai, pe stadionul Cotroceni.

Tot pe stadionul Cotroceni va concerta şi Lenny Kravitz pe 6 iulie. Kravitz a fost declarat cel mai bun artist rock 4 ani la rând şi a câştigat numeroase premii.

Pe 12 iulie sunt aşteptaţi pe litoral FatBoy Slim, pentru a doua oară în România.

Chiar dacă biletele în faţa scenei s-au epuizat, mai puteţi prinde un loc la cel mai tare concert rock din 2008. Iron Maiden va fi la Bucureşti pe 4 august.

CONCERTELE LUI 2008 -
Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close