Antena 3 CNN Show Showbiz 50 Cent surprins în timp ce priza cocaină, la Zagreb (VIDEO)

50 Cent surprins în timp ce priza cocaină, la Zagreb (VIDEO)

50 Cent surprins în timp ce priza cocaină, la Zagreb <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Dec 2007   •   12:33

Comentatorul unui post de televiziune croat, care a intrat în cabina rapperului 50 Cent chiar înainte de concertul acestuia de la Zagreb, a surprins un moment stânjenitor pentru vedeta americană, care se pare că priza cocaină alături de alţi membri ai anturajului său. Comentatorul postului croat a mers împreună cu un fan în cabina lui 50 Cent pentru a-i pune câteva întrebări cu puţin înainte de începerea concertului. În momentul în care jurnalistul, urmat de cameraman, a intrat în cameră, se pot vedea trei persoane aplecate asupra unei mese. Comentatorul îşi anunţă prezenţa printr-un "Good evening", iar în acel moment o persoană ce părea a fi managerul trupei se întoarce brusc şi le face semn să nu filmeze şi să părăsească încăperea.

În secvenţa respectivă se distinge unul dintre membrii grupului cu un fel de pai în nas, care se ridică un moment din cauza deranjului, pentru ca ulterior să se aşeze la loc, pentru a priza cocaină, după cum a anunţat, mai târziu, postul TV. 50 Cent, îmbrăcat în tricou alb, este ascuns de managerul său, dar se poate remarca faptul că şi el este aplecat deasupra mesei.

50 Cent s-a ridicat imediat pentru a se alătura echipei de televiziune şi pentru a răspunde întrebărilor jurnalistului, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Imaginile filmate de echipa de televiziune croată au fost postate pe site-ul YouTube.

50 CENT SUPRINS ÎN TIMP CE PRIZA COCAINĂ


Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close