Antena 3 CNN Show Showbiz A murit Natasha Richardson, actriţa din comedia muzicală "Cabaret"

A murit Natasha Richardson, actriţa din comedia muzicală "Cabaret"

A murit Natasha Richardson, actriţa din comedia muzicală "Cabaret"
Sursa foto: Natasha Richardson
19 Mar 2009   •   08:54

Dramă în lumea scenei britanice. Actriţa Natasha Richardson a încetat din viaţă la vârsta de 45 de ani, în urma unui accident de ski. Laureată a unui premiu Tony, actriţa făcea parte dintr-o adevărată dinastie teatrală engleză şi era soţia unui alt actor celebru, Liam Neeson.

Natasha Richardson era fiica legendarei actriţe Vanessa Redgrave şi a regizorului Tony Richardson. Doi dintre bunicii săi, un unchi şi o mătuşă, au fost de asemenea actori, iar sora ei a îmbrăţişat aceeaşi profesie.

Natasha s-a făcut remarcată atât pe marele ecran cât şi pe scenele teatrelor din Londra şi de pe Broadway.

Ea a fost aplaudată în mai multe roluri din piesele lui Shakespeare, iar în 1998 a fost răsplătită cu premiul Tony pentru interpretarea din comedia muzicală "Cabaret".

Era căsătorită cu Liam Neeson cu care avea doi copii. O viaţă şi o carieră care mai aveau multe de spus au fost întrerupte brutal acum două zile, când Natasha Richardson s-a accidentat pe o pârtie de ski din Canada.

La prima vedere, accidentul nu părea să aibă urmări grave, dar după o oră actriţa s-a simţit rău şi a intrat în comă.

În comunicatul care a anunţat decesul, familia a mulţumit tuturor celor care s-au rugat pentru ea şi a cerut să i se respecte intimitatea.

Antena 3

×
Subiecte în articol: coma deces
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close