Antena 3 CNN Show Showbiz Accidentul lui Richard Hammond, difuzat la TV

Accidentul lui Richard Hammond, difuzat la TV

Accidentul lui Richard Hammond, difuzat la TV
29 Ian 2007   •   18:38

O televiziune britanică a prezentat înregistrarea video cu teribilul accident de maşină în care a fost implicat un prezentator al emisiunii Top Gear. Scena s-a petrecut anul trecut, când Richard Hammond a încercat să doboare un record de viteză cu propulsat de o rachetă. S-a răsturnat însă cu bolidul la viteza de peste 460 de kilometri pe oră.

Accidentul s-a petrecut în septembrie anul trecut, pe pista unei foste baze militare aeriene din Anglia. La bordul vehiculului propulsat cu rachetă, prezentatorul Top Gear voia să doboare recordul de viteză de 483 de kilometri pe oră. Nu a avut noroc. La 463 de kilometri pe oră, cauciucul din dreapta a explodat. Bolidul a derapat şi a virat dreapta, fără ca şoferul să mai poată face ceva.

Richard Hammond a petrecut 5 săptămâni în spital. A fost în comă din cauza unei leziuni pe creier suferită în urma impactului violent, dar acum s-a refăcut complet. Prezentatorul a revenit pe platoul emisiunii Top Gear, unde a glumit cu colegii despre accident.

În vârstă de 37 de ani, Hammond e foarte popular în Marea Britanie. În perioada spitalizării, fanii au donat serviciului de ambulanţă care l-a salvat peste 500.000 de dolari.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close