Antena 3 CNN Show Showbiz Actor din Harry Potter, condamnat pentru că avea recoltă proprie de marijuana

Actor din Harry Potter, condamnat pentru că avea recoltă proprie de marijuana

Actor din Harry Potter, condamnat pentru că avea recoltă proprie de marijuana
Sursa foto: Jamie Waylett
21 Iul 2009   •   22:28

Un actor din filmul Harry Potter, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii după ce a recunoscut că a crescut 10 plante de cannabis în casa mamei lui din nord-vestul Londrei.

Jamie Waylett, care joacă rolul lui Vincent Crabbe în celebra serie, a pledat vinovat şi a fost condamnat la 120 de ore de muncă neplătite. El a fost arestat după ce poliţia a găsit poze cu respectivele plante pe aparatul de fotografiat. Acesta ajunsese în custodia poliţiei după ce Jamie a fost arestat, în baza unei legi de combatere a terorismului, pentru că a făcut o poză unor agenţi de poliţie dintr-o maşină condusă de un prieten.

Când poliţia a verificat casa lui Waylett a găsit cele 10 plante. Când i-a adus la cunoştinţă sentinţa, judecătorul Timothy Workman a declarat: ?Domnule Waylett, accept faptul că aţi cultivat marijuana la o scară mică şi că în niciun caz nu o făceaţi pentru un scop comercial. Totuşi, aţi folosit un sistem sofisticat pentru a creşte acest plante. Vă recunosc meritul că v-aţi recunoscut vina de la început, că aţi cooperat cu poliţia şi că aţi fost, până acum, un om de caracter?.

Părăsind sala de judecată, Waylett a declarat: ?Îmi cer scuze faţă de producători, de actori şi de toţi cei de la Warner, dar mai ales în faţa fanilor Harry Potter?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marijuana
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close