Antena 3 CNN Show Showbiz Actorii Mila Kunis şi Macaulay Culkin s-au despărţit, după o relaţie de opt ani

Actorii Mila Kunis şi Macaulay Culkin s-au despărţit, după o relaţie de opt ani

Actorii Mila Kunis şi Macaulay Culkin s-au despărţit, după o relaţie de opt ani
Sursa foto: Foto: yasfx.buzznet.com
03 Ian 2011   •   20:17

Mila Kunis şi Macaulay Culkin s-au despărţit, după o relaţie care a durat opt ani, relatează contactmusic.com, citat de Mediafax. Relaţia celor doi actori a început în 2002, iar despărţirea lor a fost confirmată de agentul de presă al Milei Kunis.

"Despărţirea a fost amicală, iar ei au rămas prieteni buni", a declarat agentul pentru New York Post.

Relaţia celor doi a fost discretă, cu foarte rare discuţii cu presa referitoare la vieţile lor private, cu toate că Mila Kunis a declarat la un moment dat că Macaulay Culkin este "stânca solidă" din viaţa ei.

Actriţa americană Milena "Mila" Kunis, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în Ucrainaşi a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show".

Mila Kunis a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy". Apoi, ea a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli". Rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan". Pentru acesta, actriţa a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" în cadrul celei de-a 67-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia din acest an.

De asemenea, actriţa a fost nominalizată şi la Globul de Aur, pentru acelaşi rol, la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", şi la premiile oferite de Sindicatul actorilor americani - SAG, la aceeaşi categorie.

Macaulay Culkin, în vârstă de 30 de ani, a devenit celebru în întreaga lume mulţumită rolului Kevin McCallister din primele două filme ale seriei "Singur acasă".

×
Subiecte în articol: despartire relatie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close