Antena 3 CNN Show Showbiz Actriţa Alexandra Maria Lara este considerată Angelina Jolie a Europei (GALERIE FOTO)

Actriţa Alexandra Maria Lara este considerată Angelina Jolie a Europei (GALERIE FOTO)

Actriţa Alexandra Maria Lara este considerată Angelina Jolie a Europei <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
07 Ian 2008   •   15:24

Presa din Canada scrie despre o româncă celebră. Ziarul The Gazette din Montreal spune despre actriţa Alexandra Maria Lara că ar putea fi echivalentul european al Angelinei Jolie. Şi asta pentru că ambele sunt frumoase, celebre şi au taţi celebri. Alexandra Maria Lara, protagonista filmului lui Coppola, Tinereţe fără Tinereţe, este fiica lui Valentin Plătăreanu. Actorul român, notează publicaţia canadiană, a condus cursurile de actorie la Academia Naţională de Teatru din Bucureşti, înainte de a se muta la Berlin, unde a fondat Academia de Actorie Charlottenburg.

Citiţi mai jos o parte din articolul "Răspunsul României la Angelina Jolie", apărut în ziarul canadian The Gazette

"Alexandra Maria Lara ar putea să fie echivalentul european al Angelinei Jolie, fiica actorului american John Voight. Steaua filmului Tinereţe fără tinereţe regizat de Francis Ford Coppola, este tânără, frumoasă şi talentată. De asemenea, Maria Lara este fiica emblematicului actor Valentin Plătăreanu, care a condus Academia Naţională de Teatru din Bucureşti şi a înfiinţat, la Berlin, Academia de Actorie Charlottenburg.

?A fost o călătorie incredibilă până acum?, a declarat actriţa în New York, la premiera primului film din ultimii 10 ani al lui Francis Ford Coppola. ?Mă aflu pentru prima oară în New York deci, totul mi se pare nou şi palpitant. Nu doar din cauza locului, ci şi din cauza faptului că întrezăresc multe oportunităţi?, a spus Maria Lara."

GALERIE FOTO ALEXANDRA MARIA LARA

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close