Antena 3 CNN Show Showbiz Adda, mărturisiri despre fostul iubit: "M-a dat cu capul de beton şi a plecat. Mi-a dislocat maxilarul, am mâncat cu paiul câteva zile"

Adda, mărturisiri despre fostul iubit: "M-a dat cu capul de beton şi a plecat. Mi-a dislocat maxilarul, am mâncat cu paiul câteva zile"

Adda şi-a deschis sufletul şi a povestit în cartea lansată recent despre cum era agresată de fostul iubit, folosind scrisul pe post de terapie.

Adda, mărturisiri despre fostul iubit: "M-a dat cu capul de beton şi a plecat. Mi-a dislocat maxilarul, am mâncat cu paiul câteva zile"
Sursa foto: FacebookFacebook Adda
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2022   •   11:00

În cartea "Cele 3 ADDA", artista a povestit despre primul bărbat din viața ei şi spune cum fostul iubit era foarte agresiv cu ea și o lovea din orice motiv.

"O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-camul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate", a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

Artista a povestit că fostul iubit a bătut-o pentru că nu-i plăcuse cum se machiase, a avut maxilarul dislocat și amenințată că i se va face rău dacă va spune cuiva ce a pățit.

"Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea (...) 

M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. 

Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. 

M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai", mai povesteşte Adda în prima carte pe care a lansat-o, potrivit libertatea.ro.
 

×
Subiecte în articol: ADDA carte
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close