Antena 3 CNN Show Showbiz Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru a patra oară (VIDEO)

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru a patra oară (VIDEO)

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru a patra oară (VIDEO)
Sursa foto: Adriana Bahmuteanu Silviu Prigoana
08 Mai 2009   •   19:37

?Patru nunţi şi trei divorţuri?, aşa s-ar putea numai filmul cupului Prigoană ? Bahmuţaenu. Andriana şi Silviu s-au căsătorit pentru a patra oară. Cununia civilă a avut loc joi, chiar în ziua în care Adriana a împlinit 35 de ani. De data aceasta, ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie. Pentru Silviu Prigoană evenimentul a devenit deja ?rutină?, aşa cum a declarat chiar el după ce a plecat de la primărie.

?A fost normal, am semnat hârtiile, am spus da şi am plecat la servici?, a spus şi fericita mireasă. Totul s-a întâmplat în doar câteva minute, joi, la ora 12.30, pentru a sărbători, în acest mod, şi ziua de naştere a Adrianei.



Cei doi s-a căsătorit prima dată în 2003. Mariajul a durat cât luna de miere pe care au început-o la primărie şi au terminat-o la tribunal. În 2004 s-au luat din nou. Ca să nu râdă lumea s-au căsătorit în secret la Las Vegas. În toamna, divorţau din nou. În 2005 s-au căsătorit din nou în vară. A ţinut mai mult, până-n 2007. Între timp adriana a născut iar acum e din nou încărcinată. Aşa că s-au căsătorit. Cât va dura căsnicia de data asta? Iată o întrebare la care nu poate răspunde nimeni. Adriana însă speră să fie ultima încercare, pentru că, spune ea, s-a ?săturat de trambalările astea cu acte, primării...?.

Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close