Antena 3 CNN Show Showbiz Aerosmith îmbătrâneşte. Chitaristul formaţiei, al patrulea membru al trupei cu probleme grave de sănătate

Aerosmith îmbătrâneşte. Chitaristul formaţiei, al patrulea membru al trupei cu probleme grave de sănătate

Aerosmith îmbătrâneşte. Chitaristul formaţiei, al patrulea membru al trupei cu probleme grave de sănătate
Sursa foto: Aerosmith
09 Iun 2009   •   13:47

Brad Whitford, chitaristul trupei Aerosmith, a fost supus, de curând, unei intervenţii chirurgicale. El este al patrulea membru al formaţiei de rock americane care s-a confruntat cu probleme medicale majore, în ultimii trei ani. Potrivit Reuters, chitaristul va rata începutul turneului pe care Aerosmith îl va susţine în America de Nord.

Brad Whitford, în vârstă de 57 de ani, este în convalescenţă după o "operaţie recentă", a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiei. Chitaristul va rata primele concerte din turneul nord-american al formaţiei, care va începe miercuri, oraşul St. Louis.

Deocamdată, nu se cunosc detalii referitoare la boala de care suferă chitaristul sau despre natura intervenţiei chirurgicale suferite de Whitford.

Chitaristul Bobby Schneck, care a colaborat cu Green Day şi Weezer, îl va înlocui pe Whitford în acest turneu.

Şi ceilalţi membri ai formaţiei Aerosmith au avut probleme de sănătate, în ultimii trei ani. În 2006, Steven Tyler, în vârstă de 61 de ani, a suferit o operaţie la gât. În acelaşi an, solistul trupei Aerosmith a dezvăluit că în 2003 a fost diagnosticat cu hepatită C.

La începutul acestui an, chitaristul Joe Perry, în vârstă de 58 de ani, a fost operat la genunchi. Basistul Tom Hamilton, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât şi a făcut radioterapie timp de şapte săptămâni, în 2006.

Trupa de hard rock Aerosmith a fost înfiinţată în 1970, în New Hampshire. Formaţia a primit patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aerosmith interventie chirurgicala
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close