Antena 3 CNN Show Showbiz Aerosmith, la un pas de despărţire. Steven Tyler este preocupat de brandul personal (VIDEO)

Aerosmith, la un pas de despărţire. Steven Tyler este preocupat de brandul personal (VIDEO)

Aerosmith, la un pas de despărţire. Steven Tyler este preocupat de brandul personal (VIDEO)
Sursa foto: Aerosmith
08 Noi 2009   •   19:50

După aproape 40 de ani de carieră, Aerosmith este pe punctul de a se despărţi. Membrii trupei au dezvăluit că se gândesc fie să ia o ?pauză mai lungă?, fie să găsească un înlocuitor pentru vocalul Steven Tyler, care lucrează în prezent la promovarea brand-ului personal, denumit ?Brand Tyler?

Aerosmith a fost nevoită să anueze o serie de concerte, programate în Statele Unite, după ce Steven Tyler a căzut de pe scenă în luna august. Ei au revenit pe scenă şi au concertat în Hawaii şi Abu Dhabi, dar în interviurile acordate după spectacol Tyler a precizat că este pregătit să se concentreze pe cariera solo. Ceilalţi membri ai trupei şi-au propus să se întâlnească cât mai curând pentru a hotărî ce vor face în aceste condiţii.

Chitaristul Brad Whitford a declarat că se gândesc serios să caute un nou solist vocal. ?Nu ştiu cât de bine va arăta asta, depinde foarte mult de persoana care o vom găsi şi dacă va dori să facă asta?, a spus el. ?Nimeni nu poate să îl înlocuiască sau să îl imite pe Steven, este unic, dar dacă există cineva care doreşte şi ne înţelege, de ce nu??.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aerosmith
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close