Antena 3 CNN Show Showbiz Ai talent actoricesc? Teatrul Naţional de Operetă te aşteaptă!

Ai talent actoricesc? Teatrul Naţional de Operetă te aşteaptă!

Ai talent actoricesc? Teatrul Naţional de Operetă te aşteaptă!
29 Oct 2008   •   13:00

Teatrul Naţional de Operetă ?Ion Dacian? organizează casting pentru producţia ROMEO ŞI JULIETA, musical de de Gerard Presgurvic după William Shakespeare în regia lui Kerenyi Miklos Gabor.

Castingul va avea loc în zilele de 3-4 noiembrie 2008 şi se adresează celor care au talentul necesar pentru a susţine rolurile: Romeo (actor-tenor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, cu aspect fizic de 18-25 de ani), Julieta (actriţă-soprană lirică cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, cu aspect fizic de 16-20 ani) şi Preotul (actor-tenor).

Candidaţii trebuie sa aibă disponibilităţi pentru interpretare vocală pop-rock-jazz, dans şi actorie. Pentru înscrieri, candidaţii sunt rugaţi să depună CV şi foto (portret) la secretariatul TNO sau pe e-mail la adresa: [email protected] până la 31 octombrie 2008 ora 15.00. CV-urile trimise ulterior nu vor mai fi acceptate.

Musicalul creat de Gérard Presgurvic, având la bază piesa lui Shakespeare, a avut premiera pe 19 ianuarie 2001, la Paris. Cunoscând un succes imens, musicalul a fost montat în Canada, Antwerp, Londra, Amsterdam, Budapesta, Szeged, Moscova, Viena, Seul şi Taipei, fiind tradus în numeroase limbi printre care flamandă, engleză, maghiară, rusă sau germană.

Productia acestui spectacol reprezintă a doua colaborare cu Teatrul de Operetă din Budapesta (după ?Vaduva veselă?), fiind parte a programului ?Opereta deschisă?, ce presupune parteneriate pe termen lung cu instituţii din străinătate, schimburi de experienţă şi rezidenţe culturale. Astfel, echipa realizatoare a spectacolului beneficiază de experienţa şi talentul regizorului Kerenyi Miklos Gabor, totodată director al Teatrului de Operetă şi Musical din Budapesta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close