Antena 3 CNN Show Showbiz Alanis Morissette va lansa un nou album, după patru ani

Alanis Morissette va lansa un nou album, după patru ani

Alanis Morissette va lansa un nou album, după patru ani
23 Dec 2007   •   14:30

Alanis Morissette va lansa, în primăvara anului 2008, "Flavors of Entanglement", primul album al cântăreţei din ultimii patru ani. Albumul conţine 11 piese şi vorbeşte despre lupta din viaţa personală a artistei care speră să nu repete greşelile trecutului. La începutul acestui an, Allanis s-a despărţit de logodnicul ei, Ryan Reynolds.

?Lumea se confruntă cu războaie, dar albumul reflectă războiul din dormitoarele noastre, tăcerea stânjenitoare de acasă versus marele război rece?, a spus Allanis. Albumul îmbină influenţele folk cu experimentele pop ale producătorului Guy Sigsworth care a lucrat şi cu celebrele Bjork şi Madonna.

Morisette, acum în vârstă de 33 de ani, a compus un album care este ?o combinaţie din mai multe stiluri, de la instrumente organice până la beat-uri de hip-hop. ?Este prima oară, de la vârsta de 16 ani, când am ca acompaniament o voce de bărbat. În sfârşit le dau şi lor o şansă?, a spus artista.

?Flavors of Entanglement? vine după albumul ?So-Called Chaos?, care a fost un eşec din punct de vedere comercial. Morisette îşi va ?testa? albumul în turneul Matchbox Twenty, care începe la Hollywood în 25 ianuarie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close