Antena 3 Show Showbiz Alex Velea, mărturisire inedită despre Antonia: „Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta”

Alex Velea, mărturisire inedită despre Antonia: „Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta”

02 Aug 2018   •   08:16
Alex Velea, mărturisire inedită despre Antonia: „Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta”
Sursa foto: Foto: Facebook/Alex Velea

Mărturisire inedită făcută de Alex Velea despre Antonia. Cântărețul a mărturisit că a fost de-a dreptul copleșit de iubirea vedetei pentru el.

„Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta. Antonia mă iubește mai mult decât mă așteptam eu și mai mult decât îmi putea pielea. Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să mă iubească atât de mult și să-mi ofere echilibru și liniște!

Meseria asta este efemeră și uneori te sictirești de ea. Noi artiștii suntem ciufuți de fel, când nu ne dau piesa la radio suntem triști, ne creem mereu probleme, dar ea îmi dă forța asta și să o duc cât mai departe. Nu trebuie să-mi spună nimic, e de ajuns doar să mă uit la ea. M-a susținut din toate punctele de vedere', a dezvăluit Alex Velea, completând că Antonia este genul de persoană pe care cu greu te poți supăra”, a declarat Alex Velea pentru Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close