Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentele cu care Andra a slăbit 15 kilograme. "Voiam să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu"

Alimentele cu care Andra a slăbit 15 kilograme. "Voiam să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu"

Este tânără, celebră și după fiecare naștere a avut o siluetă de invidiat. După pandemie, însă, Andra a acumulat ceva kilograme, dar nu s-a lăsat până nu le-a dat și jos.

Alimentele cu care Andra a slăbit 15 kilograme. "Voiam să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2022   •   12:00

Celebra cântăreață susține că a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme într-un timp scurt, mai exact două luni, potrivit cancan.ro.

Andra a spus ce a mâncat atunci când a vrut să slăbească, dar a mărturisit și ce a determinat-o să nu piardă lupta cu kilogramele.

Ce mănâncă Andra la mic dejun, prânz și cină

Celebra cântăreață a mărturisit că își începe fiecare zi cu un mic dejun format din: brânză, roșii sau cereale și un ou.

Când vine ora prânzului, vedeta alege o ciorbă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate. 

Ziua se termină destul de devreme pentru Andra, deoarece nu mai consumă nimic după ora 18:00. În plus, sportul și mișcarea au ajutat-o pe vedetă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Motivul care a ambiționat-o pe Andra să slăbească

Ea a mărturisit că, în urmă cu ceva timp, a fost felicitată, și nu de puține ori, pentru sarcină, deși nu era însărcinată. Acest lucru a determinat-o să se ambiționeze și mai tare și să ajungă la rezultatele mult dorite.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. 

E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, spunea Andra, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Andra: ”Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna”

După această ”suspiciune” venită din partea fanilor ei și a prietenilor virtuali, Andra s-a apucat intens de sport, mai ales că spune că este o fire pofticioasă.

În plus, vedeta spune că mizează și pe matabolismul ei care o ajută.

”Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. (...) Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. 

Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic, ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc”, a precizat Andra.

×
Subiecte în articol: Andra
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close