Antena 3 CNN Show Showbiz Amy Winehouse donează 100.000$ unui orfelinat din România (VIDEO)

Amy Winehouse donează 100.000$ unui orfelinat din România (VIDEO)

Amy Winehouse donează 100.000$ unui orfelinat din România <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Oct 2007   •   16:16

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse vrea să doneze 50.000 de lire sterline, echivalentul a 100.000 de dolari, unui orfelinat din România, pentru că a descoperit că extensiile sale ar putea fi realizate din părul copiilor orfani. Celebra interpretă a hitului "Rehab" este recunoscută pentru coafura sa înaltă, în stilul anilor '60, pe care o obţine cu ajutorul unor meşe. Winehouse spune că a fost şocată să descopere că părul utilizat pentru meşe este obţinut din cel al copiilor din orfelinate.

Deşi s-a asigurat că meşele pe care le foloseşte nu provin din România, ci din surse etice, Amy este hotărâtă să ajute copiii orfani români. Iniţial, Amy nu a vrut să se ştie că donaţia vine din partea sa, dar şi-a dat seama că este mai important să facă publică această chestiune.

Nominalizată la Premiul Mercury pentru ?Cel mai bun album al anului 2007?, cu ?Back to Black?, şi câştigătoare în februarie a unui Brit Award pentru ?Cea mai bună artistă britanică?, Amy Winehouse e una dintre cele mai şocante apariţii de pe scenele din Marea Britanie.

Prezenţa lui Amy Winehouse a fost anunţată la ceremonia de decernare a MTV U Woodie Awards, care va avea loc pe 8 noiembrie, la New York.

REHAB

Antena3.ro

×
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close