Antena 3 CNN Show Showbiz Amy Winehouse şi-a anulat toate concertele

Amy Winehouse şi-a anulat toate concertele

Amy Winehouse şi-a anulat toate concertele
17 Aug 2007   •   15:36

După ce în urmă cu o săptămână a fost nevoită să întrerupă mai devreme decât era stabilit un concert, din cauza stării de sănătate, Amy Winehouse şi-a anulat toate concertele prevăzute pentru luna august. Revelaţia britanică a muzicii soul, în vârstă de 23 de ani, urmează în prezent un tratament de dezintoxicare într-o clinică din Marea Britanie. În urmă cu o săptămână, cântăreaţa britanică a leşinat, fiind suspectată că ar fi luat o supradoză de droguri. Cântăreţei în vârstă de 23 de ani i-a fost administrată o injecţie cu adrenalină şi i s-au făcut spălături stomacale la spitalul Colegiului Universitar din Londra. Considerată una din revelaţiile muzicii soul, Amy a lansat deja două albume şi a fost aleasă cea mai bună cântăreaţă britanică a anului 2007.

De la lansarea celui de-al doilea album, "Back To Black", ea traversează o perioadă dificilă. Winehouse a slăbit extrem de mult într-o perioadă încărcată de concerte şi a recunoscut că a suferit de bulimie şi anorexie.

Săptămâna trecută, cântăreaţa, care a câştigat în iunie premiul ?Mojo? pentru cea mai bună melodie a anului, "Rehab". A obţinut trei nominalizări la MTV Video Music Awards 2007, distincţii care se vor decerna pe 9 septembrie, la Las Vegas.

Antena3.ro

×
Parteneri
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara
x close