Antena 3 CNN Show Showbiz Anca Parghel a fost externată joi după-amiază

Anca Parghel a fost externată joi după-amiază

Anca Parghel a fost externată joi după-amiază
21 Noi 2008   •   11:39

Joi după-amiază, cântăreaţa Anca Parghel a fost externată din spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, dr. Valentin Calu, starea de sănătate a artistei s-a ameliorat. Totuşi, cântăreaţa va fi nevoită să revină la spital pentru continuarea tratamentului, anunţă Mediafax.
Anca Parghel a ajuns la spital pe 14 noiembrie în urma complicaţiilor apărute ca urmare a cancerului de care sufer de mai multe luni. În ciuda tuturor tratamentelor aplicate până acum, boala îşi continuă evoluţia "cu prognostic sever", după cum s-au exprimat medicii de la Elias.
Anca Parghel a fost diagnosticată în luna iunie cu o formă de cancer ovarian, iar la sfârşitul aceleiaşi luni a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Ulterior i s-a recomandat să meargă la o clinică de specialitate din străinătate. Acum câţiva ani, Anca Parghel a mai fost diagnosticată cu cancer la sân şi după tratamente, boala a intrat în regresie.
Anca Parghel s-a născut pe 16 septembrie 1957, la Câmpulung Moldovenesc şi este o cântăreaţă şi profesoară de jazz. Este soţia pictorului Virgiliu Parghel. A cântat alături de cunoscuţi muzicieni autohtoni (Johnny Răducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian) dar şi cu nume celebre din jazz-ul mondial (Billy Hart, Archie Shepp, Larry Coryell).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: spitalul Elias cancer ovarian
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close