Antena 3 CNN Show Showbiz Anca Parghel, internată la terapie intensivă la spitalul Elias

Anca Parghel, internată la terapie intensivă la spitalul Elias

Anca Parghel, internată la terapie intensivă la spitalul Elias
13 Noi 2008   •   20:56

Interpreta Anca Parghel a fost internată la Spitalului Universitar de Urgenţă ?Elias?, unde se află în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă, "ca urmare a complicaţiilor consecutive afecţiunii cronice de care suferă", a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Valentin Calu.
În pofida tuturor manevrelor terapeutice, efectuate boala îşi continuă evoluţia "cu prognostic sever, starea generală fiind în mod semnificativ influenţată", a precizat medicul.
Anca Parghel a fost diagnosticată în luna iunie cu o formă de cancer ovarian, iar la sfârşitul aceleiaşi luni a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Bucur din Capitală. Ulterior i s-a recomandat să meargă la o clinică de specialitate din străinătate, iar pentru a o sprijini pe artistă, colegi din lumea muzicii şi personalităţi din mass-media au organizat un teledon, în urma căruia s-au strâns 50.000 de euro.
Acum câţiva ani, Anca Parghel a mai fost diagnosticată cu cancer la sân, dar în urma tratamentelor, boala a intrat în regresie.
Agerpres

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close