Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Bălan, prima fotografie și primul mesaj după ce a făcut embolie amniotică în timpul nașterii: Sunt după două zile de luptă ca să trăiesc!

Andreea Bălan, prima fotografie și primul mesaj după ce a făcut embolie amniotică în timpul nașterii: Sunt după două zile de luptă ca să trăiesc!

Andreea Bălan, prima fotografie și primul mesaj după ce a făcut embolie amniotică în timpul nașterii: Sunt după două zile de luptă ca să trăiesc!
06 Mar 2019   •   18:36

Andreea Bălan pare pe drumul bun în a-și reveni după ce a fost la un pas de moarte în timpul operației de cezariană în urma căreia s-a născut cea de-a doua fetiță a familiei, Clara Maria.

Artista a postat pe contul său de Facebook prima fotografie cu ea și cu fetița și a adresat și primul mesaj după incident.

"Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetitț, Clara Maria în brațe, după 2 zile de lupta ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Și mulțumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri și se numește embolie amiotică, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc", se arată în mesajul Andreei Bălan.

Sinteza zilei. Andreea Antonescu mărturisește ce i-a spus soțul Andreei Bălan între patru ochi

Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan: Această complicație este mortală în 90% dintre cazuri

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close