Antena 3 CNN Show Showbiz Angela Similea dă în judecată coproducătorii filmului ?4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile? (VIDEO)

Angela Similea dă în judecată coproducătorii filmului ?4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile? (VIDEO)

Angela Similea dă în judecată coproducătorii filmului ?4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile? (VIDEO)
10 Sep 2008   •   13:00

?Lasă lumea să vorbească? şi ?Te aud mereu? sunt titlurile celor două melodii care i-au determinat pe Angela Similea şi pe Cornel Constantiniu să-l cheme, în iunie, la tribunal pe regizorul Mungiu. Acesta ar fi introdus cele două piese pe coloana sonoră a filmului ?4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile? fără să aibă acordul acestora. Angela Similea şi Cornel Constantiniu şi-au schimbat cererea de judecată iniţială, dorind acum să primească drepturile de autor şi de la coproducătorii filmului, ?Saga Film?şi ? Centrul Naţional al Cinematografiei?.

Mungiu a încercat să ajungă la o înţelegere cu cei doi, dar suma de 1.000 de euro ca despăgubire a fost considerată nesemnificativă de aceştia. Potrivit publicaţiei ?Cotidianul?, Angela Similea şi-ar fi dat acordul în scris scris pentru folosirea piesei pentru film gratis, dar nu şi pentru DVD. Replica regizorului nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a declarat că Angela Similea a semnat un contract prin care a cedat companiei ?Mobra Film? drepturile referitoare la cele două melodii ?pe orice suport, prin orice mijloace, prin orice procedeu cunoscut sau care urmează a fi cunoscut?. Referitor la Cornel Constantiniu, Mungiu a spus că drepturile au fost preluate de către Mobra Film de la Star Media Music, care a garantat contractual că deţine aceste drepturi.

Cu toate acestea, cei doi cântăreţi cer casei de producţie Mobra Film daune morale de 20.000 de euro pentru folosirea pieselor pe coloana sonoră a filmului regizat de Mungiu. Al doilea termen de judecată în acest proces a avut loc marţi.



Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close